Moederdag wijnproeverij Aspergewijnen &Spijs

 

 

Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij zijn in 2014 een smakelijke samenwerking aangegaan door om de 6 à 8 weken op zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

 

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen worden & leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

 

Zaterdag 7 mei van 19:30 t/m +/- 22:30 uur

Zondag 8 mei van 14:00 uur t/m +/- 17:00 uur.

 

“Het is weer tijd voor het Hollandse goud, maar welke wijn drinken we daarbij? Wij selecteren 9 mooie wijnen en zullen enkele asperge spijzen verzorgen tijdens deze wijnproeverij."

 

• Er zal plek zijn voor 30 max. personen (individueel en/of met grotere groep uiteraard ook mogelijk)

Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon

• € 37,50 p.p.

TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Locatie: Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht

 

Inschrijven kan via Guillaume Coret:

T. 06 - 113 668 76

www.fijn-proeverij.nl/contact.html

info@fijnproeverij.nl of info@dezesvaatjes.nl

Cadeaubon voor wijnproeverijen, whiskyproeverijen, theeproeverijen, speciaal bierproeverijen, wijn en spijs proeverijen, prive sommelier