Bicyclette likorette

 

Utrechtse 'Bicyclette Likorette' Crème Brûlée

De 'Bicyclette Likorette' is tot stand gekomen in 2015 i.s.m. met Guillaume Coret van Guillaume’s Fijn-Proeverij. De start van deze Likorette zal eenmalig uitgegeven worden en wordt gewijd aan De Tour de France die in 2015 in Utrecht zal starten.

Aangezien de Crème Brûlée zo'n succdes was hebben wij deze in 2016 terug laten komen als onze 'De Zes Vaatjes' huislikorette

 

Te verkrijgen in:

35cl. à € 14,95 (zolang de voorraad strekt)

 

14,9 % vol alc.

 

Smaakomschrijving:

Zacht, vriendelijk zoet, fris, amandel, crème brûlée, boterbabbelaar  vanille en divers citrusfruit zoals sinaasappel, clementine en kumquat.

 

Een eenmalige uitgave met geheim recept van meer dan 40 verschillende kruiden, specerijen, schillen, fruiten, en/of zaden.

 

Serveertips:

Combineer met Crème Brûlée of Flân

Lekker bij de amandelkoekjes

Gebruik door de dressing voor salades

Schenkadvies 10 à 12°C

Een glaasje voor bij de thee

Combineer met een amandelkoekje

 

Te verkrijgen per fles in de Slijterij of per glas in het Proeflokaal. Door de originaliteit en exclusiviteit zijn de producten van 'De Zes Vaatjes', leuk om cadeau te geven en te krijgen voorafgaand of tijdens het evenement.

De Bicyclette Likorette is nog steeds te verkrijgen, en is wegens groot succes opnieuw utgebracht in de serie als huislikorette onder de naam van 'De Zes Vaatjes'.

 

Bicyclette Likorette in de culinaire keuken: