Genieten van Speciaalbieren in combinatie met bijzondere kazen

 

Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij zijn in 2014 een smakelijke samenwerking aangegaan door om de 6 à 8 weken op zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

 

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen worden & leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

 

Vrijdag 17 juni van 19:30 t/m +/- 22:30

Zaterdag 18 juni van 19:30 t/m +/- 22:30 uur

Zondag 19 juni 14:00 uur t/m +/- 17:00 uur.

 

“Speciaal bieren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen in zowel Nederland als in de rest van de wereld. Kleine hobbybrouwerijen zijn groter geworden en vele bierbrouwers zijn erbij gekomen. Wij selecteren 12 wereldwijde bijzondere bieren en zullen daar heerlijke kazen gastronomisch bij combineren. Een mooie besteding om je vader te verassen!"

 

Er zal plek zijn voor max. 30 personen (individueel en/of kleinere groepjes uiteraard ook welkom)

Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon

€ 35,- p.p.

TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Locatie: Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang zijkant: Appelstraat 4)

 

Inschrijven kan via Guillaume Coret:

T. 06 - 113 668 76

www.fijn-proeverij.nl/contact.html

info@fijnproeverij.nl of info@dezesvaatjes.nl

Cadeaubon voor wijnproeverijen, whiskyproeverijen, theeproeverijen, speciaal bierproeverijen, wijn en spijs proeverijen, prive sommelier