Fijn-Proeverij


Guillaume’s Fijn-Proeverij

In 2015 is 'De Zes Vaatjes' een samenwerking aangegaan met Guillaume Coret van Guillaume’s Fijn-Proeverij. Deze samenwerking is tot stand gekomen door de gedeelde passie en kennis op het gebied van dranken, Albert de Rijk als Meesterschenker & Liquorist met zijn specialiteit in gedistilleerd en bier, en Guillaume Coret met zijn ruime ervaring als Sommelier, Wijn en Spijs specialist & Vinoloog.

 

Samen zullen wij een 6-tal proeverijen verzorgen met verschillenden leerzame thema’s. Dit kan gaan over een druivenras, wijnland, whisky type, speciaal bieren, cocktails en ga zo maar door.

 

Ook zullen wij in de aankomende jaren bijzondere Utrechtse dranken lanceren met gastronomische inslag.

Daarnaast kunnen wij voor u op locatie proeverijen of andere drank & gastronomische wensen op maat voor u verzorgen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan wijnproeverijen, bierproeverijen, jeneverproeverijen, whiskyproeverijen en wijn en spijs belevingen)

 

“De tijd nemen om te genieten”, dat is waar het om draait bij Guillaume’s Fijn-Proeverij. U in aanraking laten komen met de mooiste producten; de tijd nemen om een product als wijn, thee, distillaten en andere dranken te begrijpen en de verschillen te proeven tussen het ruime aanbod wat er in de wereld te verkrijgen is.

 

Dat iedereen een eigen smaak heeft is alom bekend en zal niet goed of fout zijn. Wel zijn er grote verschillen te ontdekken tussen producten. Gaat het om kwantiteit of kwaliteit, machinaal of handwerk, commercieel of passie. Al deze verschillen zijn in de mond waar te nemen.  Graag deel ik mijn ervaringen met u terwijl we genieten van fijne producten.

Voor meer informatie over Guillaume’s Fijn-Proeverij zie www.fijn-proeverij.nl

 

 

Guillaume Coret Fijn-Proeverij

Guillaume Coret