De diversiteit van Jenever


Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij
smelten hun ruime kennis samen door om de 6 à 8 weken op zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een ongedwongen manier, dan zullen dit  onvergetelijke middagen worden & leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, van speciaalbieren tot wijnen uit Slovenië tot aan een serie mooie Jenevers, en uiteraard met de daarbij behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk. Beide gaan stad en land af om in haar soort de mooiste producten te selecteren.

 

‘Kom gezellig met je familie, vrienden, je sportteam, date, studiegenoten, collega's, zangkoor en andere kennissen met ons mee proeven'.

 

Zondag 17 mei zal weer een proeverij plaatsvinden met als thema ‘De diversiteit van Jenever’. Van 14:00 uur t/m +/- 17:00 uur.

Maak kennis met het oer-Hollandse product Jenever. Aan de hand van 12 verschillende typen Jenevers willen wij u laten zien hoe mooi Jenever is.

 

Er zal plek zijn voor 30 personen

Leuk om cadeau te geven

€ 35,- p.p.

TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Locatie: Monseigneur van de Weteringstraat 32, Utrecht

 

Inschrijven kan via Guillaume Coret:

T. 06 - 113 668 76

www.fijn-proeverij.nl/contact.html

info@fijn-proeverij.nl of info@dezesvaatjes.nl