Wijnproeverij Mousserende & Klassieke wijnen van oudere jaargangen

 

Guillaume's Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes zijn in 2014 een smakelijke samenwerking aangegaan door om de 6 à 8 weken op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

 

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

 

Vrijdag 29 december van 19:30 t/m +/- 22:30 uur

 

“We willen het jaar mooi afsluiten met een exclusievere proeverij. Altijd al eens willen weten hoe een wijn van bijvoorbeeld 20 jaar rijping of langer smaakt? En waarom kan de ene wijn nu wel ouder worden en de andere niet? Nu is de mogelijkheid, wij sluiten de serie proeverijen van 2017 af met een exclusieve proeverij waarbij wijnen van oudere jaargangen worden geopend, en vanwege de feestelijke periode zullen wij dit combineren met bijzondere mousserende wijnen. In totaal zullen er 10 wijnen geopend worden met uiteraard wat vulling voor de maag."

 

Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere grezeldschappen ook mogelijk)

Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon

€ 45,- p.p. (LET OP DEZE PRIJS IS JUIS, DIE OP DE FLYER NIET!!!!)

TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Locatie: Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 4)

 

Inschrijven kan via Guillaume Coret:

T. 06 - 113 668 76

www.fijn-proeverij.nl/contact.html

info@fijn-proeverij.nl of info@dezesvaatjes.nl

 

Zou u nou zelf eens een proeverij verzorgt willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op lokatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.

Cadeaubon voor wijnproeverijen, whiskyproeverijen, theeproeverijen, speciaal bierproeverijen, wijn en spijs proeverijen, prive sommelier