2 maandelijkse themaproeverij

 

 

Proeflokaal De Zes Vaatjes & Fijn-Proeverij  hebben hun ruime kennis samen gesmolten door om de 6 à 8 weken een weekend lang op vrijdag & zaterdagavond, en op zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

 

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken of er meer over wilt weten op een ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke avonden en middagen worden & leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, van speciaal bieren tot wijnen uit een streek, land of over een bepaald druivenras, tot aan een serie mooie Jenevers, Gin's, Whisky's en andere distillaten, maar ook kazen en cacao krijgen de aandacht, allen met de daarbij behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk. Beide gaan stad en land af om in haar soort de mooiste producten te selecteren.

 

‘Kom gezellig met je familie, vrienden, je sportteam, date, studiegenoten, collega's, zangkoor en andere kennissen met ons mee proeven'.

 

Voor reserveringen en/of informatie neem dan contact met mij op.

Voor meer informatie zie: https://fijn-proeverij.nl/proeverij-agenda

 

Zou u nou zelf eens een proeverij verzorgt willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op lokatie buiten deze datums om? Neem dan gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.

Themaproeverij: Utrechtse lekkernijen, De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij

Het weekend van 26, 27 & 28 december stond in het teken van een Utrecht proeverij waarbij er 12 verschillende dranken vanuit het assortiment van De Zes Vaatjes gastronomisch werden gecombineerd met Utrechtse lekkernijen. Denk hierbij aan; een gelagerde jenever gecombineerd met Vockingworst, de 'De Zes Vaatjes' Crème Brûlée huislikorette gecombineerd met de Bergman's boter spritsen of de roomcocktail 'Het Fluwelen Handvat' in combinatie met Spoorpunt gebak. Ofterwijl het perfecte uitje om af te sluiten na een gezellige dag uit in Utrecht.

 

Wilt u ook eens een Utrecht proeverij bijwonen, of organiseren neem dan gerust contact op en wij zullen dit met veel plezier voor u verzorgen.

Wijnproeverij: Oudere jaargangen klassieke wijnen De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij

Wauw wat een wijnproeverij was dit, de aftrap van de thema proeverijen die Guillaume's Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes te Utrecht gaan organiseren aankomende jaren.

We wilden perse heel bijzonder deze samenwerking starten met een wijnproeverij met zeer bijzondere wijnen om nooit meer te vergeten, we kozen voor een klassiek oudere jaargangen wijnproeverij. De meeste gasten hadden nog nooit de kans om een reeks van 12 verschillende oude wijnen te proeven van top huizen, het geeft ons dan ook een heel goed gevoel wanneer onze gasten met een tevreden nederigheid voor wijn de deur uit lopen en het er nu nog over hebben.

 

Wilt u meer informatie voor een proeverij op maat in Utrecht of elders in het land neem dan gerust contact met mij op.

Bierproeverij: Bier & Kaas Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij

Speciaalbieren doen het goed de laatste jaren, wat ook ik heel fijn vind. Hierdoor wilden Guillaume's Fijn-proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes hier ook aandacht aan schenken en wel als proeverij met Speciaalbieren gecombineerd met bijzondere kazen.

Wat was het gezellig, een grote opkomst waar iedereen genoot van al het lekkers. "Nooit bij stil gestaan om Speciaalbieren zo te drinken tijdens een avondje kaas eten" was een veel gemaakte opmerking. Naar mijn mening doen bieren het gastronomisch überhaupt erg goed.

 

Wilt u ook eens een Speciaalbier proeverij bijwonen of organiseren neem dan gerust contact op en ik zal een mooie selectie mee nemen.

 

Themaproeverij: Diversen Jenevers, De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij

Jenever, het oer Hollandse product wat over de hele wereld in de betere barren in het assortiment wordt omarmd kent in nederland een nogal wat ouderwets imago.

Guillaume's Fijn-Proeverij & De Zes Vaatjes denken daar net even iets anders. Er bestaan in ons land geweldige Jenevers die je misschien heel nog niet kent, hierdoor hebben wij aan de hand van een Jeneverproeverij de pareltjes uit het segment geselecteerd en aan onze gasten laten proeven. Ja er waren gasten sceptisch bij aanvang maar gingen toch uit nieuwsgierigheid de uitdaging aan, want hoe vaak proef je nou 12 verschillende typen/soorten Jenevers.

Al onze gasten liepen zeer te vree de deur uit en waren aangenaam verrast over dit heerlijke product, maar als zo vaak is het een kwestie van in aanraking komen met de betere producten. Het leuke van deze middag was dat veelal vaders met zonen deze proeverij kwamen bezoeken.

 

Wilt u ook een eens een Jeneverproeverij bijwonen of organiseren, neem dan gerust contact op dan verzorg ik dit met veel plezier.

Wijnproeverij: Riesling wereldwijd, De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij

Het zinderde werkelijk van heerlijke zuren, bloemige, droge & fijn zoete wijnen gemaakt van de Riesling druif van over de hele wereld, tijdens de wijnproeverij die Guillaume's Fijn-Proeverij i.s.m. Proeflokaal De zes Vaatjes te Utrecht.

Riesling is misschien wel de meest nobele en aantrekkelijkste druivenras ter wereld waar uitzinnige wijnen van worden gemaakt, wijnen waar Sommeliers en andere wijnidioten van gaan stuiteren en een brede gelukmakende lach kan teweeg brengen.

 

Wilt u ook eens kennis maken met de Riesling druif aan de hand van een wijnproeverij bij ons in Utrecht of bij u op locatie, neem dan contact op en met veel plezier verzorg ik dit voor u.

Wijnproeverij: Madeira & Cacao, De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij

Onlangs hebben Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij een bijzondere wijnproeverij gegeven, het thema van de wijnproeverij was dit keer Madeira wijnen gecombineerd met allerlei Cacao's, Bonbons en andere heerlijke Chocolade gerelateerde producten. Madeira is helaas niet zo heel breed bekend in Nederland, vandaar dat wij onze gasten eens flink kennis wilden laten maken met deze geweldige wijnen.

 

Wilt u ook eens zo'n bijzondere wijnproeverij in Utrecht of elders in het land beleven, neem dan gerust contact op en dan kom ik met veel passie en plezier Madeira aan u voorstellen.

Wijnproeverij: Zuid-Afrika, De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij

De 5de themaproeverij in 2016 van Guillaume's Fijn-Proeverij i.s.m. De Zes Vaatjes was weer een lekkere en gezellige proeverij. Mooie wijnen uit Zuid-Afrika was dit keer het thema en was weer zeer geslaagd.

 

Wilt u ook eens zo'n bijzondere wijnproeverij in Utrecht of elders in het land beleven, neem dan gerust contact op en dan kom ik met veel passie en plezier Madeira aan u voorstellen.

WijnProeverij: Utrechtse producten, De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij

Vocking worst, Bergmans Spritsen & De Baliekluiver allemaal van Origine Utrechtse producten, Aan de hand van een Utrecht proeverij combineren Guillaume's Fijn-Proeverij & De Zes Vaatjes echt Utrechtse producten met elkaar tot een geweldige smaakervaring.

Geweldig wanneer je met je bedrijf, team, vriendengroep een dagje Uit bent in Utrecht en ook deze heerlijke producten wilt leren kennen  aan de hand van de Utrechtse producten proeverij.

 

 Wilt u ook eens kennis maken met de verschillende Utrechtse producten aan de hand proeverij bij ons in Utrecht of bij u op locatie, neem dan contact op en met veel plezier verzorg ik dit voor u.