Referenties


"In december heb ik samen met mijn vriendin de wijnproeverij bijgewoon in ‘De Zes Vaatjes’, wat een onvergetelijke middag hebben Albert de Rijk & Guillaume Coret ons bezorgt. De wijnproeverij met als thema Klassieke wijnen van oudere jaargangen klopte helemaal, niets was hen te gek door top Château’s open te maken. Nog niet eerder heb ik als wijnliefhebber zoveel en zulke bijzondere wijnen van dit niveau mogen drinken, daarnaast heb ik naast een gezellige middag ook nog eens veel geleerd. Jullie zien ons op andere proeverijen zeker nog eens terug."

 

“Een betere besteding van de zondagmiddag kan ik me niet wensen”.

Ray-Robert Yntema

 

 

"Afgelopen weekend de wijnproeverij van Guillaume’s Fijn-Proeverij in ‘De Zes Vaatjes’ Utrecht bijgewoond. Wat een mooie collectie klassieke en unieke wijnen hadden Guillaume & Bert verzameld en aan ons gepresenteerd. Meest rode wijnen en een paar witte waarvan een aantal als een godendrank benoemd mogen worden. Onze smaakpapillen werden tot het uiterste en in positieve zin geprikkeld. De uitleg over elke wijn getuigt van veel kennis en vakmanschap.Leuk ook om met een smaakbeoordelingsformulier te proberen de smaak en de geur van een wijn te ‘vatten’. De locatie is heel uniek met een eigen ambiance. In het Proeflokaal De Zes Vaatjes stap je terug in de tijd en kun je de rust en tijd nemen om te genieten van de excellente wijnen."

 

“Absoluut een aanrader”.

Bert en Vera

 

 

"Afgelopen zondagmiddag weer met mijn vrienden een proeverij van Guillaume Coret & Albert de Rijk in ‘De Zes Vaatjes’ te Utrecht genoten. Wauw wat een beleving, wat een wijnen, wat een uitleg en wat een sfeer. Ik heb enorm genoten van het geheel van de wijnproeverij. De samenwerking tussen Guillaume’s Fijn-Proeverij en ‘De Zes Vaatjes’ is een echte aanwinst voor de stad Utrecht, het leuke van deze samenwerking dat de proeverijen breder zijn dan wijn en dat ik ook eens meerdere soorten Rum of Sherry’s naast elkaar kan proeven in de toekomst."

 

“Heren ga zo door en ik ben heel benieuwd naar de themaproeverijen die jullie verder gaan organiseren”.

Bart-Jan Levert

 

 

Even terug in Nederland van mijn leven in Frankrijk en op attenderen van mij dochter heb ik een wijnproeverij bij jullie in Utrecht bijgewoond waar ik terug in Frankrijk nog wel eens tevreden aan terug denk. Al levend tussen de wijngaarden en mensen om mij heen die wijn ademen kom je al gauw in aanraking met mooie en bijzonder wijnen, maar dat ik deze zondagmiddag net buiten het centrum van Utrecht in de zes vaatjes dit zou beleven had ik niet durven denken. Kwaliteit, kennis en gezelligheid was een fijne formule voor een memorabele middag.

 

"Ik wil jullie enorm bedanken voor deze wijnproeverij en wanneer ik weer in Nederland ben kom ik zeker weer genieten bij jullie".

Volkert van Sluys.