'Riesling wereldwijd


Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij smelten hun ruime kennis samen door om de 6 à 8 weken op zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een ongedwongen manier, dan zullen dit  onvergetelijke middagen worden & leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, van speciaalbieren tot wijnen uit Slovenië tot aan een serie mooie Jenevers, en uiteraard met de daarbij behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk. Beide gaan stad en land af om in haar soort de mooiste producten te selecteren.

 

‘Kom gezellig met je familie, vrienden, je sportteam, date, studiegenoten, collega's, zangkoor en andere kennissen met ons mee proeven'.

 

Zaterdag 4 juli & zondag 5 juli zal er weer een proeverij plaatsvinden met als thema ‘Riesling wereldwijd’. Riesling van jong naar oud, van fris naar zoet, van dichtbij tot ver weg. Riesling heeft vele gezichten, deze zullen getoond worden tijdens de proeverij met 12 wijnen.

I.v.m. de Tour de France dit weekend in Utrecht hebben we ervoor gekozen de proeverijen in de avond te geven zodat we van de Tour kunnen genieten en de bereikbaarheid in de stad wat beter zal zijn, we geven de proeverijen beide dagen van 19:30 uur t/m +/- 22:30 uur.

Bij animo zullen wij een extra proeverij inlassen zaterdag 4 juli van 19:30 t/m +/- 22:30

 

Er zal plek zijn voor 30 personen

Leuk om cadeau te geven

€ 35,- p.p.

TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Locatie: Monseigneur van de Weteringstraat 32, Utrecht

 

Inschrijven kan via Guillaume Coret:

T. 06 - 113 668 76

www.fijn-proeverij.nl/contact.html

info@fijn-proeverij.nl of info@dezesvaatjes.nl