De Zes Vaatjes & Utrechtse lekkernijen

 

Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij zijn in 2014 een smakelijke samenwerking aangegaan door om de 6 à 8 weken op zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

 

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen worden & leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

 

Zaterdag 17 december van 19:30 t/m +/- 22:30 uur

Zondag 18 december 14:00 uur t/m +/- 17:00 uur.

 

“Sinds de jaren '80 van de vorige eeuw brengt De Zes Vaatjes eigen dranken op de markt, van een kruidenbitter tot Likorettes en Jenevers. Wij stellen graag 12 van onze producten aan u voor gecombineerd met Utrechtse lekkernijen. Ontdek de smaak van de Zes Vaatjes."

 

Er zal plek zijn voor max. 30 personen (individueel en/of met kleiner groepjes uiteraard ook welkom)

Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon

€ 35,- p.p.

TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Locatie: Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang zijkant: Appelstraat 4)

 

Inschrijven kan via Guillaume Coret:

T. 06 - 113 668 76

www.fijn-proeverij.nl/contact.html

info@fijnproeverij.nl of info@dezesvaatjes.nl

Cadeaubon voor wijnproeverijen, whiskyproeverijen, theeproeverijen, speciaal bierproeverijen, wijn en spijs proeverijen, prive sommelier