Wijnproeverij Zuid-Afrika

 

Proeflokaal De Zes Vaatjes & Guillaume's Fijn-Proeverij zijn in 2014 een smakelijke samenwerking aangegaan door om de 6 à 8 weken op zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht en ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

 

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen worden & leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

 

Zaterdag 24 september van 19:30 t/m +/- 22:30 uur

Zondag 25 september 14:00 uur t/m +/- 17:00 uur.

 

“Zuid-Afrika behoort al jaren tot een geweldig wijnland waar wijnbouw een flinke vlucht heeft gemaakt in kwaliteit. Aan de hand van 12 wijnen nemen wij u een middagje mee op reis naar dit mooie land."

 

Er zal plek zijn voor max. 30 personen (individueel en/of met kleinere groepjes uiteraard ook welkom)

Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon

€ 35,- p.p.

TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren

Locatie: Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang zijkant: Appelstraat 4)

 

Inschrijven kan via Guillaume Coret:

T. 06 - 113 668 76

www.fijn-proeverij.nl/contact.html

info@fijnproeverij.nl of info@dezesvaatjes.nl

Cadeaubon voor wijnproeverijen, whiskyproeverijen, theeproeverijen, speciaal bierproeverijen, wijn en spijs proeverijen, prive sommelier